MLADA MAMA IZ SARAJEVA PREMINULA NAKON POROĐAJA: IZA 32-GODIŠNJEKINJE OSTALI SINČIĆ I SUPRUG…

– Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ALENA (DAMIR) ĆORIĆ-VEJO Preselila na Ahiret u nedjelju, 05.11.2017 godine u 32. godini.

Ovo stoji u kratkoj obavijesti o smrti, iza koje se krije prava porodična tragedija. Alena je s ovog svijeta ispraćena u četvrtak, a ukopana je na Gradskom groblju Vlakovo u Sarajevu.

32-godišnjakinja je preminula nakon porođaja, a jedan od prijatelja njenog supruga, poznati sportski radnik Sanel Herceglija je po krenuo akciju pomoćo. O nekim detaljima tužnog događaja i pojedinostima akcije, prije nekoliko dana je podijelio status u kojem stoji…

Prijatelji,kolege,komšije pokrenuo sam s svojom rajom sportsku akciju, pomoć našem drugu Alenu Veji,kao što možda znate njegova supruga je preminula u 32 godini života i skoro godinu dana u braku s našem bratom.Ukratko poslije porođaja i komplikacije neke i ja malo znam vjerujte mi,tuga i žalost jer mali Jusuf je ostao bez Majke a tek je nastao na ovaj svijet. Jusuf mala ljepota nalazi se u Bolnici u ikubatoru jer je još mali pošto se ranije rodio a ima još neki nažalost problema zdravstveni i mora u Beograd da putuje za lijek u Srijedu.

Molim vas a mi smo uvijek bili jedni uz druge da pomognemo našem bratu Alenu i njegovom sinu Jusufu koji nema ni mjesec dana,naš brat Alen ne radi nigdje i svaki vid pomoći će dobro doći,ja sam danas bio kod njega i pitao ga za sve,šta mu je najpotrebnije a mi svi znamo da je to novac,ali kažem vam nedaj bože nikome.Ovo što sam raje dodao to je ono što sam se sjetio a vi ako hoćete i vašu raju dodajte ko god ima i koliko ko može da to skupimo.Sutra je dženaza u Vlakovu u 13h a vi nadam se da me podržavate u ovome koliko ko može. Da joj dragi Allah dž podari lijep dženet našoj sestri,prijateljici,kolegici Aleni Vejo. El Fatiha

doznajemo.com

Back to top button